Industriële plastic als vloerkleed

Wanneer u begint aan uw volgende klus of project wilt u natuurlijk de ondergrond zo goed mogelijk beschermen en afdekken. Het is natuurlijk zonde als, bijvoorbeeld, de vloerbedekking beschadigd raakt tijdens het project. Dan kunt u eens denken aan een plastic vloerkleed van bouwfolie of afdekfolie. Flexibel, scheurbestendig en op maat gemaakt? Dat zijn de maatwerk oplossingen van Hettinga natuurlijk!

Scheurbestendige plastic vloerkleed

Het is natuurlijk erg belangrijk dat het plastic vloerkleed niet zomaar scheurt. Het moet dus meebewegen. Gelukkig biedt Hettinga Sneek voor u de maatwerk oplossing. Met ruim 40 jaar ervaring in de plastics kunnen wij u de plastic oplossing bieden dat perfect aansluit bij uw klus! De afdekfolie en bouwfolie van Hettinga is gemaakt van het materiaal low-density polyethylene (LDPE). Dit is een materiaal dat bekend staat om de sterke, scheurbestendige eigenschappen.

Plastic afdekfolie, krimpfolie en bouwfolie

Een bijkomend voordeel van LDPE is de vochtbestendigheid. Het is namelijk een erg sterk product dat geen vocht opneemt. Hierdoor wordt er optimale bescherming geboden tegen stof, vuil én vocht. Meer informatie over LDPE zakken vindt u hier. Neem vrijblijvend contact op met een van onze LDPE-specialisten voor meer informatie over de talloze mogelijkheden met LDPE.

Stel hier uw vragen

OF BEL: (0515) 41 33 68