-

Topkwaliteit garantie

vorige paginaprintversie
Zeilmakersstraat 39 • 8601 WT Sneek
Postbus 67 • 8600 AB Sneek
Telefoon (0515) 41 33 68
Telefax (0515) 41 82 45
KVK nr. 010.66.742
info@hettinga.nl

Voordelen Hettinga Sneek BV

Hettinga Sneek BV is sinds 1916 actief in de verpakkingsbranche.

Hierdoor staan wij garant voor bijna 100 jaar ervaring, waar u als klant van profiteert.

Door de jaren heen is specialisatie doorgevoerd op het gebied van plastic, flexibele verpakkingen. Dit heeft geleid tot een hoge mate van deskundigheid in advies, ontwikkeling en productie. Vanaf 1990 ligt de focus voor 100% op de industriele markt. Onze zakken worden in de meest uiteenlopende industriƫle sectoren verwerkt, van ziekenhuis tot voedselproducent en van aannemer tot turbo producent.

Onze lange ervaring heeft een Europees netwerk van toeleveranciers opgeleverd. Hierdoor is het aanbod verbreed. Uw bestelling wordt veelal uit voorraad, danwel met een zeer snelle levertijd, geleverd.

De focus, het werkgebied, ligt hierbij op Nederland en Belgiƫ.

Samenwerken doen we met toeleveranciers die voldoen aan de HACCP en BRC normering. Dit zijn de meest stringente normen op het gebied van verpakkingsmateriaal voor de food- en non food sector.

Kenmerkend voor Hettinga zijn de korte lijnen. U krijgt veelal direct antwoord op uw vraag. Oplossingsgericht, waarbij uw verpakkingsvraag centraal staat, en de kennis en ervaring worden ingezet om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Van zeer klein, tot zeer groot: wij kunnen voor u de gewenste maatwerk verpakking maken. Van postzegelzakje tot hoes om een huis. Van MICRO tot MAXI.

Meer weten over plastic verpakkingen?
zoom in
  • Voordelen Hettinga Sneek BV - Hettinga Sneek
  • Voordelen Hettinga Sneek BV - Hettinga Sneek
  • Voordelen Hettinga Sneek BV - Hettinga Sneek
rollder
milieu vriendelijke verpakkingen