-
vorige paginaprintversie
Zeilmakersstraat 39 • 8601 WT Sneek
Postbus 67 • 8600 AB Sneek
Telefoon (0515) 41 33 68
Telefax (0515) 41 82 45
KVK nr. 010.66.742
info@hettinga.nl

Grote plastic zakken

Grote plastic zakken in afwijkende formaten worden in de meest uiteenlopende industriële sectoren gebruikt, van ziekenhuis tot voedselproducent en van aannemer tot turbo producent. Onze focus ligt al sinds 1990 op de industriële markt, hierdoor zijn wij in staat om hoogwaardige producten te leveren in afwijkende formaten, die buiten de standaard vallen.

Toepassingen
Voor diverse klanten, met uiteenlopende projecten, afkomstig uit heel Nederland en daarbuiten leveren wij plastic zakken. U kunt hierbij denken aan zakken voor:

  • Systeemkasten
  • Heftrucks
  • Betonnen funderingen
  • RVS tanks
  • Mestinjectoren
  • Landbouwmachinerie

Specifiek op zoek naar een bepaald type plastic zak? Kijk eens tussen ons overzicht plastic zakken.

Maatwerk
Wij staan bekend om onze snelle levering ongeacht het type project. Hettinga vindt altijd de juiste maatwerk oplossing! Bel ons voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier.

Transport
Bent u op zoek naar een stevige plastic zak geschikt voor transport? En wilt u daarbij uw producten optimaal beschermen tijdens op- en overslag? Bel met één van onze experts voor advies op maat!


Wij nemen de ontwikkeling en productie van uw opdracht voor plastic verpakkingen graag voor onze rekening. Hettinga Sneek BV is sinds 1916 actief in de verpakkingsbranche. Hierdoor staan wij garant voor bijna 100 jaar ervaring, waar u als klant van profiteert. Daar wilt u toch ook gebruik van maken?

Partners
Samenwerken doen we met toeleveranciers die voldoen aan de HACCP en BRC normering. Dit zijn de meest stringente normen op het gebied van verpakkingsmateriaal voor de food- en non food sector. Kwalitatieve en veilige grote plastic zakken; dat vindt u alleen bij ons!

Meer weten over plastic verpakkingen?
rollder
milieu vriendelijke verpakkingen