-
vorige paginaprintversie
Zeilmakersstraat 39 • 8601 WT Sneek
Postbus 67 • 8600 AB Sneek
Telefoon (0515) 41 33 68
Telefax (0515) 41 82 45
KVK nr. 010.66.742
info@hettinga.nl

Toepassingen

Hettinga Sneek BV levert voor vrijwel alles in de industriĆ«le sector verpakkingen en plastic zakken. Als er geen geschikte verpakking voor uw toepassing bestaat, dan maken we deze gewoon! Wat u zich daar bij kunt voorstellen? Dat lichten wij graag toe met enkele voorbeelden.

 

Afdekfolie op pallets

Producten die u per pallet vervoert zijn beter beschermd tegen vallen en stoten met ons afdekfolie. Het is een sterk product en neemt geen vocht op. Meer informatie hier.

 

Krimphoezen voor landbouwmachines

Producenten van landbouwmachines weten ons te vinden, want juist de niet-standaard maten kunnen wij leveren. Veel bedrijven gebruiken deze krimphoezen om hun producten te beschermen, verpakken en verzenden. Meer informatie hier.

 

Blokbodemhoezen voor betonconstructies

Voor de nieuwe pier bij IJmuiden werden grote betonblokken (2.50m x 2.50m x 2.50m) geproduceerd. Dit moest buiten gebeuren, maar door de zon hardden deze te snel uit. Hettinga Sneek BV leverde blokbodemhoezen op maat als oplossing. Meer informatie hier.

 

Krimpfolie voor bouwmaterialen

Grote en kwetsbare bouwmaterialen moeten zo stevig en beschermd mogelijk vervoerd worden. Ons krimpfolie is hier het perfecte product voor. Met de bij te leveren brander maakt u de verpakking voor iedere lading passend! Meer informatie hier.

 

Serviceartikelen

Naast onze plastic verpakkingen leveren wij in combinatie ook diverse serviceartikelen. Deze Cordstrap spanbanden zorgen voor een stevige verankering van uw product. In combinatie met krimpfolie of een krimphoes is uw product dan dubbel beschermd en gezekerd voor transport. Meer producten hier.

 

 

Meer weten over plastic verpakkingen?
rollder
milieu vriendelijke verpakkingen