plastic zakken fabrikant
vorige pagina
Zeilmakersstraat 39 • 8601 WT Sneek
Postbus 67 • 8600 AB Sneek
Telefoon (0515) 41 33 68
Telefax (0515) 41 82 45
KVK nr. 010.66.742
info@hettinga.nl

Referenties

“Voorheen vervoerden wij verschillende batches met proefmonsters in kleine flesjes van A naar B. Na transport werden deze kratten weer gereinigd. Om schoonmaakkosten te reduceren en het vervoer van A naar B te vergemakkelijken waren we op zoek naar een alternatief. Hettinga Sneek heeft ons geweldig geholpen met het adviseren en leveren van maatwerk plastic zakken voor de transport van onze proefmonsters. 

- producent babyvoeding

 

 “Wij zijn erg tevreden over de flexibiliteit en adviezen van de medewerkers van Hettinga Sneek. Na een lange zoektocht hebben wij eindelijk maatwerk zakken kunnen bestellen geschikt voor onze vliegtuigvesten.”

- manager internationale luchtvaart branche

 

“Voor de transport van systeemkasten gebruiken wij afdekvellen van 2.80 bij 3.30 ter bescherming tegen stof en vuil . Hettinga Sneek levert snel, biedt een goede service niet te duur."

- producten van systeemkasten

“ In het verleden vaker bestellingen geplaatst bij Hettinga Sneek en altijd erg tevreden geweest over de kwaliteit van de geleverde producten. Voor een groot project in Angola kwam bij mij de vraag binnen of ik nog een leverancier wist voor het leveren van Krimpfolie en branders. De naam Hettinga schoot me gelijk te binnen.”

- inkoopmanager petroleum maatschappij

 

“Binnen ons ziekenhuis moesten wij een afdeling met röntgenapparatuur voorbereiden op een eventuele Ebola-patiënt. De apparaten op deze afdeling zijn complex van vorm. Hettinga Sneek heeft ons perfect passende beschermingshoezen geleverd op zeer korte termijn, dit heeft ons geweldig geholpen!”

- medewerker Radiologie

 

“Bij een concurrent van Hettinga had ons bedrijf een bestelling uitstaan voor 2000 LDPE beschermhoezen in 125 micron. De levertijd was eerst 4 weken, liep op naar 6 tot uiteindelijk 8 weken. Hierdoor hadden wij een groot probleem omdat ons bedrijf leveringsverplichtingen had. Bij Hettinga Sneek kreeg ik direct de juiste persoon aan de telefoon. Hij nam de bestelling op een donderdag aan, produceerde in het weekend en die dinsdag werd onze complete bestelling al opgeleverd. Geweldige service door deze korte lijnen!”

- leverancier bouwmaterialen

 

“Wij krijgen grote 25 kilo-zakken grondstoffen binnen uit Azië die wij verwerken tot culinaire producten voor de consument. Deze grondstoffen worden gemengd in grote emmers, die na afloop schoongemaakt worden in een spoelmachine. Dit kostte echter veel tijd en energie. Hettinga Sneek bood de perfect oplossing in de vorm van zakken op maat. Deze passen precies en kunnen veel hebben, waardoor het ons bedrijf enorm veel bespaart op tijd en energiekosten die samen gaan met het gebruik van de spoelmachine. Momenteel draaien wij hier een uitgebreide proef mee.”

- producent kruidenmixen

 

“Onze klanten zitten over de hele wereld. Wij verzenden grote machines, per luchtvracht, die goed beschermd moeten worden. Omdat het hier complexe machines betreft was het geen optie om met grote beschermhoezen te werken. Hettinga Sneek bood krimpfolie als oplossing. Hiermee pakken wij onze machines in en met de door Hettinga bijgeleverde brander is alles altijd op maat!”

- manager Logistiek 

 

“Voor het vervoeren van onze pallets met zuivelproducten bieden de tophoezen van Hettinga Sneek de perfecte bescherming op maat.”

- inkoopmanager zuivelbedrijf

 

“Ons bedrijf produceert grote industriële afzuiginstallaties. Om het afval op te vangen leveren wij al jaren zakken van Hettinga Sneek bij deze machines, compleet bedrukt met ons eigen logo. De kwaliteit, levertijd en betrouwbaarheid maken ons een trouwe klant.”

- producent van afzuiginstallaties

 

“Regelmatig moeten informatieborden langs de openbare weg worden voorzien van een witte plastic zak met informatie. Onze vorige leverancier gebruikte een type inkt die vervaagde door de zon. Hierdoor werden de teksten onleesbaar. Hettinga Sneek biedt ons nu zakken op maat, bedrukt met UV-bestendige inkt. Een optie die wij niet bij de vorige leverancier hadden!”

 - manager overheid

 

"Voor het verpakken van onze goederen, wij zijn medisch toeleverancier, hebben wij gezien de diversiteit van onze artikelen onze eigen maatvoeringen en eisen voor plastic zakken. Dankzij de kennis, kunde en het meedenken van Hettinga worden wij ontzorgt en komen met juiste oplossingen naar onze klanten"

- inkoper medische sector

 

 

-
milieu vriendelijke verpakkingen